tag:blogger.com,1999:blog-5368864505741181463.post3605766531151063955..comments2023-09-26T07:33:27.387-07:00Comments on اصول الطبخ: مسقعة اليونانماما عبيرhttp://www.blogger.com/profile/09779686110465179740noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5368864505741181463.post-81443786564187686412007-05-21T03:13:00.000-07:002007-05-21T03:13:00.000-07:00حلو اوى المطبخ دة بجد....جميل اوى انا بحب المسقعة ...حلو اوى المطبخ دة بجد....<BR/><BR/>جميل اوى انا بحب المسقعة وعملتها لما كنت مسافر <BR/><BR/>بس برضة من غير باشميل ولا صنبور<BR/><BR/>تحياتى.:.-=- ELGaZaLy-=-.:.https://www.blogger.com/profile/16917846646344081825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5368864505741181463.post-16461640449995577632007-05-13T06:32:00.000-07:002007-05-13T06:32:00.000-07:00هممم تحفة طبعابس انا بعملها من غير البشاميل و الصن...هممم <BR/>تحفة طبعا<BR/>بس انا بعملها من غير البشاميل و الصنوبر<BR/><BR/>بتبقى اخف<BR/>و اسهل<BR/><BR/>اوروفوارbastokka طهقانةhttps://www.blogger.com/profile/09508288834652419170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5368864505741181463.post-37400524771384696422007-05-12T06:23:00.000-07:002007-05-12T06:23:00.000-07:00اعجبتني فكرة المدونةتحياتي لك عزيزتياعجبتني فكرة المدونة<BR/><BR/>تحياتي لك عزيزتيصاحب البوابــةhttps://www.blogger.com/profile/11259219183906443346noreply@blogger.com