المقادير
1 ك جبن كريمة
4/1 ك سكر
بشر ليمون
1 ك كريمة لباني مخفوقة
3 م/ك چيلاتين مذاب في ماء
الطريقة
تُخلط الجبن الكريمة مع السكر وبشر الليمون جيداً حتى تتداخل كل المكونات.
ثم يُضاف قليل من خليط الجبن للكريمة اللباني المخفوقة ويُقلب.
يُضاف خليط الكريمة اللباني المخفوقة لباقي خليط الجبن ويُقلب حتى تندمج المكونات
- يُضاف الچيلاتين للخليط ويُقلب حتى يصبح قوامه غليظاً
- يُصب في قالب خاص بكيك الجبن (قالب يمكن فتحه) ويُسوى سطحه
يوضع في الفريزر لمدة لا تقل عن 6 ساعات
وبالهناء والشفاء
5 comments:
السلام عليكم ول مرة اشوف مدونة عن الاكل وعاوز اعرف فى مكان للرجالة فى مدونتك ولا لا؟.
احنا بتوع الاتوبيس
وعليكم السلام
اكيد فية مكان
اهلا بيك
تحياتى
مسيرى هجربها ان شاء الله
تسلم الايادى
حبة حاجات (ايمان
الله يسلمك
ان شاء الله تعجبك
تحياتى
هاجربها ان شاء الله
حضرتك يعنى دى التشيز كيك
انا بعملها بطريقه تانى بس فى الفرن
اول مرة اشوف مدونتك
بس هاتابعها ان شاء الله
Post a Comment